Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Prajitura cu iaurt si capsuni

Prajitura cu iaurt si capsuni

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Iaurt grecesc – 400 gr.
• Branza de vaci – 500 gr.
• Smantana pentru frisca – 200 gr.
• Zahar pudra – 50 gr.
• Extract de vanilie – 1 lingurita
• Gelatina granulata – 1 lingura
• Suc de portocale – 1 pahar (aprox. 300 ml)
• Piscoturi – 150 gr.
• Capsuni – 500 gr.

Mod de preparare

• mai intai hidratati gelatina in 3 linguri de apa rece
• puneti in vasul blenderului performant Oster Reversible urmatoarele ingrediente: iaurtul grecesc, branza de vaci, smantana pentru frisca, jumatate din capsuni, zaharul pudra si vanilia
• mixati pana cand obtineti o crema fina
• topiti gelatina la bain-marie si adaugati-o in crema, omogenizand apoi cu o spatula
• tapetati cu folie alimentara o forma de chec
• taiati sau rupeti piscoturile astfel incat sa fie de aceeasi inaltime cu tava de chec
• inmuiati piscoturile in suc de portocale si asezati-le vertical in tava, acoperind astfel peretii tavii
• taiati cuburi restul de capsuni si asezati-le in tava, la baza
• turnati crema in tava, avand grija sa nu cada piscoturile
• acoperiti tava cu folie alimentara si lasati la rece cel putin 2 ore
• scoateti apoi folia si rasturnati prajitura pe un platou.

Pofta buna!