Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Supa crema de verdeturi

Supa crema de verdeturi

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Spanac – 100 gr.
• Menta proaspata – cateva frunzulite
• Broccoli – 100 gr.
• Mazare – 100 gr.
• Varza de bruxelles – 100 gr.
• Fasole verde – 100 gr.
• Patrunjel – 1 legatura
• Dovlecel – 1 buc.
• Ceapa – 1 buc.
• Pastarnac – 1 buc.
• Smantana de gatit – 200 ml
• Unt – 50 gr.
• Apa – 1 L
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• intr-o oala adaugati 1 L de apa cu putina sare
• se adauga legumele si frunzele de menta si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute
• dupa ce toate ingredientele au fiert, scurgeti apa intr-un bol, iar legumele adaugati-le in blenderul performant Oster Classic Chrome
• mixati impreuna cu 200 ml din zeama in care au fiert legumele, smantana de gatit si untul
• adaugati dupa gust sare si piper in blender si apoi turnati supa inapoi in oala
• lasati-o la foc mic cca. 2 - 3 minute
• se serveste alaturi de crutoane aromate sau paine prajita.

Pofta buna!