Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Inchide

Reteta briose cu banane

Reteta briose cu banane

Porții

1

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

40m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Banane – 2 buc.
• Oua – 2 buc.
• Zahar – 200 gr.
• Extract de vanilie – 1 lingurita
• Ulei – 100 ml
• Apa rece – 160 ml
• Lapte batut – 120 ml
• Faina – 160 gr.
• Praf de copt – 1 lingurita
• Bicarbonat de sodiu – 1 lingurita
• Cacao – 40 gr.

Mod de preparare

• Puneti in cana blenderului bananele taiate, apoi ouale si zaharul
• Adaugati extractul de vanilie si apoi ingredientele lichide: uleiul, apa rece si laptele batut
• Puneti apoi ingredientele solide: faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si cacao
• Mixati totul in blenderul performant Oster Reversible timp de 1 minut pana compozitia devine omogena
• Intre timp pregatiti o tava de briose cu hartii de copt si turnati compozitia
• Coaceti briosele la 160 de grade pentru 40 de minute
• Nu deschideti deloc cuptorul, altfel briosele se vor lasa; scoateti apoi briosele pe o suprafata uscata si pudrati-le cu zahar pudra.

Pofta buna!