Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Inchide

Reteta budinca de ciocolata cu coacaze rosii by Ligia Pop

Reteta budinca de ciocolata cu coacaze rosii by Ligia Pop
Reteta budinca de ciocolata cu coacaze rosii by Ligia Pop

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru ciocolata:
• 125 g cacao raw sau carob
• 125 g unt de cocos raw sau de cacao
• pasta de stafide, dupa gust
• 1 lingura psyllium
• vanilie naturala

Pentru stratul de fructe:
• 100 g coacaze rosii sau alte fructe preferate

Mod de preparare

  • Mixati in blenderul Oster Versa 200g stafide si 100ml apa filtrata pana cand obtineti o compozitie omogena.
  • Adaugati in vasul blenderului untul topit la temperatura camerei (sau dupa ce ati introdus recipientul intr-un bol cu apa fierbinte) si celelate ingrediente si mixati bine pana la incorporarea perfecta a pudrei de cacao/carob. 
  • Intr0un pahar de sticla alternati un strat de coacaze rosii cu un strat de crema de ciocolata pana ce paharul s-a umplut. 
  • Daca nu aveti coacaze puteti folosi orice fructe preferati- proaspete sau congelate.

Budinca se va consuma pe loc — sau puteti pastra ciocolata ramasa pentru a o folosi la un alt desert. In acest timp, tineti-o la frigider, intr-un recipient de sticla cu capac.