Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Cheesecake | Inghetata | Mini cheesecake By Adrian Hadean

Cheesecake | Inghetata | Mini cheesecake By Adrian Hadean
Cheesecake | Inghetata | Mini cheesecake By Adrian Hadean Cheesecake | Inghetata | Mini cheesecake By Adrian Hadean Cheesecake | Inghetata | Mini cheesecake By Adrian Hadean

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Inghetata
• Capsuni – 300g
• Miere- 2-3 linguri
• Iaurt grecesc – 200g

Batoane de ciocolata amaruie:
• Alune prajite- o mana
• Biscuit maruntiti -2-3 buc.
• Ciocolata amaruie – 100g

Sos:
• Pepene galben- 2 felii
• Portocala – 1 buc.
• Amidon

Cheesecake:
• Biscuit digestivi -2 pachete a cate 200g
• Unt- 100g
• Crema mascarpone – 500g
• Zahar- o ceasca

Mod de preparare

Inghetata:
  • Curarati capsunile si puneti-le in vasul blender-ului OsterReversible cu 2-3 linguri de miere si setati pe a doua viteza
  • Preparati batoanele de ciocolata amaruie din alunele maruntite cu ajutorul blender-ului Oster Reversible, biscuitii digestivi maruntiti si ciocolata topita
  • Dupa ce ati preparat compozitia, intindeti-o pe hartie de copt si dati la rece pentru 30 de minute
  • Folositi blender-ul Oster Reversible pentru a face piureul din pepene galben si adaugati sucul de portocala
  • Puneti compozitia pe foc si amestecati bine timp de 5 minute, adaugand amidonul, apoi lasati-l la racit inainte de a-l folosi
Mini cheesecake:
  • Amestecati capsunile cu zaharul pana cand acesta se va topi si se formeaza un sirop
  • Pregatiti gelatina (o lingurita) si adaugati-o peste capsuni, apoi dati amestecul la o parte
  • Crusta pentru biscuiti se obtine maruntind biscuitii in vasul blender-ului Oster Reversible si adaugand 2 linguri de zahar pudra si untul topit.
  • Puneti compozitia astfel obtinuta in forme
  • Pentru crema de mascarpone mixati branza cu 3-4 linguri de zahar pudra, o lingura de ghimbir proaspat si sucul de la jumatate de lamaie.
  • Montati mini cheesecake-urile, adaugand peste stratul de biscuit crema, apoi sorbetul de capsuni
  • Dati la congelator pentru 10 minute apoi la frigider pentru 30 minute. 
Cheesecake:
  • Folositi restul de crusta de biscuiti si crema de branza de la mini cheesecake-uri si adaugati-le intr-un pahar. 
  • Preparati granita de capsuni- dintr-o cana de capsuni prospete si cateva cuburi de gheata preparate cu ajutorul blender-ului Oster Reversible si adaugati-o in pahar peste restul compozitiei.