Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

55m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Oua – 6 buc. (la temperatura camerei)
• Branza proaspata de vaci, scursa – 700 gr.
• Faina – 150 gr.
• Gris – 50 gr.
• Zahar – 160 gr.
• Smantana de gatit – 100 ml
• Extract de vanilie – 1 lingurita
• Coaja de portocala – 1 lingurita
• Coaja de lamaie – 1 lingurita
• Praf de copt - 10 gr.
• Sare - un praf
• Stafide hidratate in cognac si scurse – 100 gr.
• Extra - unt si faina pentru tapetat tava de cuptor si zahar pudra pentru presarat deasupra

Mod de preparare

  • Adauga ouale in cana blenderului performant Oster Versa
  • Pune branza de vaci – este foarte important ca aceasta sa fie scursa
  • Mai departe adauga faina, grisul, zaharul, smantana de gatit, extractul de vanilie, coaja de portocala, coaja de lamaie, praful de copt si un praf de sare
  • Mixeaza de la viteza mica la viteza medie, folosind compactorul pentru a omogeniza bine compozitia
  • Odata mixata, toarna compozitia intr-un castron
  • Scoate stafidele de la hidratat si scurge-le bine
  • Incorporeaza-le in compozitie
  • Tapeteaza o tava de cuptor ovala sau rotunda si pune compozitia
  • Introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 170 de grade Celsius pentru 45 - 50 minute, in functie de performanta cuptorului.


Pofta buna!