Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Tarta Raw cu cacao si fructe confiate

Tarta Raw cu cacao si fructe confiate

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

30m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru blat:
• Ulei de cocos - 100 ml
• Migdale - 140 gr.
• Fresh de portocale - 300 ml
• Nuca de cocos - 120 gr.
• Miere - 2 linguri si jumatate
• Cacao - 2 linguri

Pentru umplutura:
• Caise deshidratate - 80 gr.
• Curmale - 125 gr.
• Ulei de cocos - 50 gr.
• Fresh de portocale - 100 ml
• Cacao - 140 gr.
• Coaja rasa de la 1/2 portocala
• Miere - 100 gr.

Pentru decor:
• Capsuni - 50 gr.
• Fructe de padure - 100 gr.
• Frunze de menta
• Fulgi de migdale - 1 lingura

Mod de preparare

Mod de preparare:
  • Pentru blat - adaugati toate ingredientele pentru blat in blenderul performant Oster Versa si porniti pe viteza mica, crescand succesiv treapta de viteza
  • Folositi compactorul pentru a obtine o compozitie omogena
  • Cand totul s-a omogenizat, scoateti compozitia si nivelati-o presand usor, intr-o tava de tarta cu fund detasabil de diametru 26 cm
  • Pentru umplutura - Hidratati curmalele si caisele in apa calda pentru 20 de minute
  • Scurgeti apa si puneti-le in blenderul performant Oster Versa
  • Adaugati restul ingredientelor si mixati pornind pe viteza mica, apoi crescand succesiv
  • Folositi compactorul pentru a obtine o compozitie omogena
  • Puneti compozitia in tava peste blat, nivelati-o bine si lasati-o la frigider intre 4 - 5 ore inainte de a o servi
  • Adaugati pe deasupra capsuni, mure, menta si fulgi de migdale pentru decor.

Savurati cu placere!

Comentarii (0) pentru Tarta Raw cu cacao si fructe confiate

Fii primul care lasa un comentariu!