Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Supa crema de morcovi cu lapte de cocos la blender Oster Versa

Supa crema de morcovi cu lapte de cocos la blender Oster Versa

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Morcovi – 4 buc
• Pastarnac – 1 buc
• Ceapa alba – 1 buc
• Ulei de masline – 2 linguri
• Apa fiarta – 1,5 litri
• Smantana de gatit -300 ml
• Busuioc proaspat – 7-8 frunze
• Baby morcovi – 5 buc
• Caju – 2 liguri
• Goji – 2 linguri
• Crema de otet balsamic – 2 linguri
• Sare, piper

Mod de preparare

  • Taie toate legumele cubulete egale si caleste-le in ulei intr-o oala;
  • Asezoneaza cu sare si piper;
  • Adauga apa fiarta deasupra cand acestea au devenit trasnlucide;
  • Lasa sa fiarba;
  • Cand totul a fiert adauga smantana de gatit; 
  • Adauga totul in blender-ul profesional Oster Versa;
  • Pune busuiocul si blendeaza;
  • Taie baby morcovul in 4 si pune-l intr-o tava cu hartie de copt;
  • Stropeste-l cu crema de otet balsamic si baga-l la cuptor la 180 de grade cca 7-10 min pana se rumeneste;
  • Caju-ul prajeste-l in tigaie apoi toaca-l grosier;
  • Serveste supa cu goji, caju prajit si morcovi copti;